Una llarga vida plena de joia  
"Després d'una llarga vida dedicada als negocis i a la seva família, Manuel Font i Rius va morir el 30 de novembre de 1992 a la casa pairal a Bellpuig i a l'edat de 97 anys, essent en aquell moment el de més edat del poble.
Va ésser enterrat al panteó familiar de Bellpuig, junt amb la seva estimada esposa Adriana i el seu fill Josep, insigne escriptor i persona molt reconeguda i estimada en els diferents cercles socials, econòmics i polítics lleidatans.

Esperem i desitgem que les noves generacions ens donin homes savis, rectes, lluitadors, honrats i segurs d'ells mateixos com Manuel Font i Rius ens ha demostrat que es pot ésser al llarg d'una vida tan plena de joia."
Jaume Font i Huguet

Segueix més abaix
 
     
 
 
El Panteó-Monument familiar
El Mausoleo Familiar fou construit amb motiu de l’homenatge al fill Josep, que va morir molt jove. Aquí veiem el seu procés de construcció.
 
 
 


Manuel Font i Rius
 POTENCIACIÓ PER ACONSEGUIR UNA LLARGA VIDA PLENA DE JOIA


Ens reafirmem i intensifiquem en la Llum del Univers que ens il·lumina i evoluciona constantment junt amb l’esperit de MANUEL FONT i RIUS dels nostres ancestres familiars.
Rebem l’Energia Vital del Centre del Univers permanentment. Obtenim una bona Salut i el Benestar interior i exterior. Desenvolupem la nostre condició humana en Llibertat. Aconseguim el Ajut Generós de la Providència en les qüestions puntuals de cada dia. Tenim de cara la Bona Sort i l’Èxit segur en cada tasca que emprenem. Triomfem en aquesta Vida en lo familiar i en lo social. Compartim desinteressadament l’Amor incondicional amb tota la Humanitat. Arribem al Estadi Superior de la Consciència. Som La Excel·lència personificada. Donem La Pau a tothom. Agraïm al Univers el nostre Despertar a la Saviesa, a l’Enteniment i a la Comprensió de la Creació de la Vida humana amb Plenitud per a totes les persones del Món.

Maestro Santiago
1 de Novembre de 2009, Dia de Tots els Sants
 
 
El seu Lema era:
"Fes el bé i no facis mal, que un altre sermó no et cal"

 
Web promoguda per www.maestrosantiago.com